Masaj Braşov

Masaj Braşov

Masajul este una dintre cele mai puternice forme de comunicare.

Atingând, comunicăm, transmitem celorlalţi sentimentele, gândurile pe care le avem.

Atingând, simţim ceea ce este în jurul nostru, astfel cunoaştem şi ne autocunoaştem.

Atingem pentru a ne bucura de ceea ce simţim, atingem pentru că ne place, pentru a-i simţi pe ceilalţi mai aproape, pentru a linişti, a alina, pentru a arăta că acceptăm apropierea de alţi oameni.

Sunt oameni care primesc atingeri cu reticenţă, chiar dacă acestea exprimă căldură sufletească, deschidere, seninătate. Sobrietatea, seriozitatea îndepărtează de starea de bine, de împlinire, de voioşie. Să ne amintim în fiecare clipă, indiferent de ceea ce facem, că viaţa este luminoasă, că este un dar minunat şi că vibrează în noi.

Prin masaj dăruim şi primim, ne deschidem către cei dragi. Masajul este o experienţă de care ne amintim cu drag.

Masajul ne face să fim mai sensibili, ne ajută să ne simţim propria fiinţă şi să ne redescoperim universul interior plin de bogăţii, iubire, frumuseţe, gingăşie.

Masajul ne poate sustrage din realitatea unei lumi robotizate. Putem să ne folosim de simţuri pentru a ajunge la fiinţa noastră interioară unde se află pacea şi echilibrul.

Masajul ajută neobosita minte să se liniştească şi amplifică puterea de a simţi, relaxându-ne tot mai profund ne vom putea bucura şi trăi din plin clipele de împlinire şi iubire.

Masajul este un leac pentru rănile trecutului, pentru conflictele interioare. Când vocea din mintea noastră încetează să mai spună ceva atunci putem trăi bucuria clipei prin regăsirea lui aici şi acum. În această stare poţi spune că traieşti din plin bucuria de a exista.

Mulţi oameni nu mai ştiu să respire, respiraţia superficială fiind cauza multor tensiuni şi afecţiuni. Prin ”Masaj Braşov“ veţi redescoperi ce înseamnă o respiraţie uşoară şi profundă.

Masaj la domiciliu în Braşov şi în împrejurimi este destinat destinderii şi relaxării, un mod prin care încrederea devine un cadou făcut ţie însuţi şi celor din jur.


Menţionăm că nu se abordează nici un fel de masaj erotic.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s