Masaj Yumeiho

Masaj Braşov – Yumeiho

Yumeiho – terapia de îndreptare a coxalelor prin masaj si presopunctură este o combinaţie a metodelor de îndreptare şi de masaj.

Terapia de îndreptare a coxalelor prin masaj şi presopunctură este o metodă de tratament pentru îndreptarea oaselor întregului corp şi reaşezarea lor în articulaţii, pentru relaxarea muşchilor şi ţesuturilor conjunctive, pentru îndepărtarea radicală a bolilor. Metoda are în centrul atenţiei coxalele.

Având oasele şoldului drept bază, articulaţiile şoldului şi vertebrele drept centru şi având relaxarea muşchilor şi a ţesuturilor conjunctive drept scop principal, terapia, pe cât posibil normalizează oasele dislocate, îndepărtează contractura şi rigiditatea muşchilor şi ţesuturilor conjunctive şi măreşte amplitudinea mişcării în articulaţii.

Bolile apar datorită dezechilibrului din corp. Omul are capacitatea naturală de autovindecare, de a îndrepta dezechilibrul. Dacă pierde această forţă vitală el nu poate mai poate rezista în faţa bolii. Yumeiho este un remediu foarte bun de a regăsi şi de a creşte această capacitate de autovindecare proprie pierdută, fiind o terapie fundamentală.

Aproape toţi oamenii au coxalele mai mult sau mai puţin dislocate. Între o mie de oameni găseşti cu greu unul cu coxalele complet normale.

Corpul omenesc este întocmai ca o casă, având oasele şoldului drept bază şi coloana vertebrală drept stâlp de susţinere.

Din cauza dislocării coxalelor coloana vertebrală se va curba.

Când vertebrele sunt dislocate încep să apese pe măduva spinării şi apoi baza nervilor spinali. Ca urmare apar dureri în zonele comprimate sau perturbări în organele inervate de aceşti nervi. În afară de aceasta, dislocarea vertebrelor trage cu ea ligamentele şi muşchii şi obstrucţionează circulaţia sângelui şi limfei. Prin urmare apar multe boli.

Terapia de îndreptare a coxalelor prin masaj şi presopunctură este asemănătoare cu multe terapii, dar se deosebeşte de ele radical prin atenţia acordată dislocării oaselor şoldului. Fără această bază a sănătăţii refăcută tratamentul oricărei boli este incomplet.

În masajul muşchilor şi ţesuturilor conjunctive, pentru îndepărtarea rigidităţii acestora, în Yumeiho este folosită, pe lângă fricţionări şi frământări, o tehnică specială de presare-frământare verticală asupra unui punct. Ea poate relaxa complet muşchii şi ţesuturile conjunctive, restabili elasticitatea muşchilor, uşura îndreptarea oaselor dislocate şi asigura vindecarea, constituind, de fapt, tehnica miraculoasă a acestei terapii.

Cum să descoperiţi dislocarea oaselor şoldului? Cu o simplă fotografie. Fiind în costum de baie, în picioare şi luând o poziţie cât mai dreaptă, faceţi-vă din faţă o poză în care să aveţi încadrat tot corpul. Apoi trasaţi pe fotografie o linie verticală şi una orizontală care să se intersecteze în ombilic. Puteţi avea surpriza să descoperiţi cât de asimetrici sunteţi. Şi mai surprinzător va fi dacă puneţi fotografia digitală în calculator într-o imagine în oglindă alăturată celei normale.

Ce înseamnă asimetrie? Un şold este mai sus decât celălalt, un picior rotit diferit faţă de celălalt, sau o mână mai jos decât cealaltă, capul înclinat, coloana vertebrală curbată, o jumătate a feţei diferită de cealaltă jumătate.

Pentru această situaţie există un singur remediu (în cazul în care nu aveţi contraindicaţii) – Yumeiho – Terapia de restaurare a echilibrului funcţional al biomecanicii şi fiziologiei corpului uman.


Menţionăm că nu se abordează nici un fel de masaj erotic.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s